روش اول ورود به سيستم جهت انتقال اطلاعات با استفاده از برنامه CuteFtp (روش آسانتر)
 

تذکر مهم :  دقت نمایید که در این صفحه هر جا که عبارت  sharifserver  مشاهده می نمایید به جای آن باید نام یکی از این سرورها  را که در آن شناسه کاربر دارید ،  جایگزین نمایند مانند :

EE  ,   AE  ,  CHE  , CH  ,  GSME , MECH,   PHYSICS  ,  ENERGY ,  ALUM  , TIC , , KISH ,  MEHR  ,  DENA  , IE 

برای انتقال اطلاعات  با روشهای مختلف می توان وارد
server
شد و یا  میتوان از برنامه های  CUTEFTP  و يا برنامه های مشابه ديگر که برای download کاربرد دارد نيز استفاده نمود.(کافی است یک بار  این  برنامه را در کامپیوتر خود نصب نموده و همواره برای انتقال اطلاعات از آنها استفاده نمایید.)

برنامه  CUTEFTPرا برای ویرایش سایت شخصی خود می تمانید از اینجا  دانلود نمایید

بعد از نصب cuteftp به قسمت  file وسپس  new و بعد از آن ftp site که منوی جدیدی ظاهر می شود که در قسمت  lable هر نام دلخواهی که دوست دارید و قسمت  host Address باید نام سرور مانند   
sharifserver.sharif.ir را وارد نموده و عبارات  username و  password  را با همان نام کاربری و رمزی که با آن  ایمیلهایتان را می خوانید وارد نموده و روی گزینه  OK   کلیک نمایید که این باعث می شود در قسمت  چپ همان گزینه ای را که در قسمت  lable وارد نمودید مشاهده نمایید. از این به بعد کافی است پس از اجرای برنامه  cuteftp  روی همین گزینه کلیک نمایید تا ارتباط شما با سرور برقرار شود و بتوانید انتقال اطلاعات انجام دهید. (دقت نمایید که در قسمت username آدرس email خود را وارد نکنید فقط   username تنها را وارد کنید. username شما کلمه قبل از علامت @ در email شما می باشد.)

 با  انجام  این مراحل  يک پنجره دو قسمتی به شما می دهد که يک طرف اطلاعات شما در server که و قسمت دیگر  هارد دیسک کامپيوتر شماست که می توانید  فولدر public_html را در  دیسک خود کپی کرده و با برنامه ای مانند FrontPage و مشابه آن عمل ويرایش را انجام دهید و پس از save  نمودن روی هارد دیسک فايلهای ويرايش شده را روی server  کپی نماييد. اگر هم فولدر  public_html وجود نداشت می توانید ابتدا آن را ایجاد نمایید و یک فایل به نام  index.htm را در آن فولدر کپی نمایید.


تذکر : بعد از ورود با سِستم کاری به فولدر mail نداشته باشيد چون اطلاعات فولدرهای  email شما مانند sent-mail و ... در آنجا نگهداری می شود که اگر یکی از فايلهای موجود در فولدر mail را در اینجا پاک کنيد فولدر معادل آن در قسمت Email شما پاک می گردد و قابل بازیابی نمی باشد.

دقت نماييد که نام فایل دقيقا باید حروف کوچک باشد به صورتindex.html  اگر به صورت  Index.htm , ... باشد قابل تشخيص برای سيستم نیست.

جهت داشتن home page کافي است که يک directory به نام public_html در شناسه( Account ) خود ايجاد نموده و در داخل آن فايلي به نام index.htm  کپي نماييد که این folder  و directory در account شما احتمالا قبلا ايجاد شده است. اطلاعاتی که شما در آدرس home page  شخصی خودتان می بينيد همان فايل index.htm  و یا  index,html است که در آنجا وجود داردکه شما برای تغيير آن می توانيد بعد از ورود به سيستم  انتقال اطلاعات نموده و سپس این فايل را با copy  و paste  به کامپيوتر خودتان منتقل کنيد. بعد آن را با برنامه هايی مانند FrontPage که جزء برنامه های Office می باشد به دلخواه خودتان ويرایش کرده و مطالب و تصاوير مورد نظرتان را در آن فايل قرار دهيد و پس از انجام کار دوباره همان  فايل را به همراه فایلهای متنی و گرافيکی ديگر(در صورت وجود) به شناسه خودتان در فولدر public_html  منتقل کنِد (می توانید با موس از روی هارد خود برداشته به قسمتی که login  نموده در داخل  directory مربوطه (public_html) کپی نماييد. دقت نماييد که نام فایل دقيقا باید حروف کوچک باشد به صورت index.html  اگر به صورت Index.html , ... باشد قابل تشخيص برای سيستم نیست.

مهم: لينک های مربوطه را در زمان ساختن home page  بصورت local  وارد نماييد.  مثلاٌ  اگر از صفحه اصلی يک لينک به صفحه ديگر به نام myfile.html  داريد لينک آن در صفحه  اصلی  شامل مسِرهای  :c  و :d  و ... نباشد در اين لينک فقط نام فايل باشد . ويا اگر فايل تصويری به نام mypicture.jpg  در يک directory به نام image  موجود است  در هنگام لينک دادن به صورت href=c:\...\images\mypicture.jpg   نباشد  و بصورت  href=images/mypicture  باشد که پس از انتقال آنها به سايت لينکهای مربوطه درست کار کنند.
 دقت کنيد که نام صفحه اصلی
  index.htm باشد در غير اين صورت  با استفاده از گزينه  Rename فايل اصلی را به index.htm  تغيير نام دهيد.
چنانچه قبلاٌ
home page  داشتيد و می خواهيد کاملاٌ عوض نماييد بايد فايل index.htm را حذف نموده و فاِيل جدِد با اين نام در شناسه کاربر خود کپی نماييد.
اگر
 home page  شما شامل چند فايل است که همه را کپی نموديد و سايت خود را مشاهده کرديد ولی بعضی از linkها کار نکرد ، ابتدا از copy  نمودن فاِيل مربوطه مطمئن شويد که در اين صورت مسير link  در فايل اصلی بايد اصلاح شود. (برای ديدن مسير  link  می توانيد با mouse روی  link  مربوطه رفته و مسير آن را در پايين browser  مشاهده نماييد.)
حال يا بايد مسير مربوطه را ايجاد و فايل مربوطه را آنجا
copy  نماييد و یا اينکه لينکهای  فايل مربوطه را روی PC
اصلاح نموده و مجدداٌ به سايت منتقل نماييد.
مهم: دقت نماييد  که در اين سيستم حروف بزرگ و کوچک يکسان نيستند و ممکن است که در فايل اصلی نام فايل از اين نظر دقيقا نام فايلی نباشد که شناسه کاربر خود
 copy
 نموده ايد
 

برنامه   frontpage  را برای ویرایش سایت شخصی خود می تمانید از اینجا دانلود نمایید


روش  دوم ورود به سيستم جهت تغيير اطلاعات با استفاده از IE Browser

در ابتدا باید در IE  باید در قسمت  TOOLS و سپس  Internet Option و سپس Advanced  رفته و گزینه :

(use Passive FTP (for firewall and DSL modem compatibility را که بطور default  فعال است غیر فعال نمایید.(  مربع جلو این گزینه خالی باشد) برای دیدن آن اینجا را click نمایید.    سپس آن را save  نموده و IE را ببندید و سپس مجددا IE را باز نمایید. ( این مرحله تغییر  setup هر بار لازم نیست که انجام شود فقط یک بار در کامپیوتر خود انجام دهید کافی است).
برای انتقال اطلاعات
به و از سايت می توانید در browser با اتصال به این لینک ftp://sharifserver.sharif.ir  انتقال اطلاعات انجام دهید.
 که بعد از ورود فولدر public_html را می بينید که می توانيد مراحلی که ذکر شد انجام دهيد.

 چنانچه از Internet Explorer7  به بعد استفاده  کنید در ابتدای ورود اطلاعات را به صورت فولدر نمی بينيد و به صورت نام می بينيد که در منوی همان صفحه به قسمت view و بعد Open FTP site In Internet Explore رفته که منوی جديدی ظاهر می گردد که اين بار با دادن username  و password اطلاعات موجود در شناسه کاربر خود را به صورت فولدر مشاهده می نماييد و می توانيد مراحل بالا را برای تغيير home page  انجام دهيد.


در صورت مشاهده هر گونه اشکال و يا داشتن سئوال جديد به آدرس mohseni@sharif.edu می توانيد Email  بفرستيد.